Looking for apps? Check out AppCrawlr.com, the app discovery engine.
User Profile for BobbyMatthews

Hvis du er interesseret i at købe en egnet åndedrætsværn enhed til dit arbejde, hvis du arbejder i et farligt miljø, så denne artikel vil introducere dig til en type respirationsenheden, kendt som elektrisk og hvordan påvirker dette respirationsenheden arbejde og funktion at yde fuld beskyttelse til bæreren i det tilsigtede miljø. Og ikke nok med det - denne artikel vil også tage et kig om en luftforsynet åndedrætsværn enhed er velegnet til din arbejdsplads eller ej.

Hvad er en elektrisk respirationsenheden og hvordan virker det kan opfylde sin funktion? En elektrisk respirationsenheden anvendes til at give en fuld beskyttelse til bæreren, som arbejder i et farligt miljø. En elektrisk respirationsenheden aktivt vil rense forurenet luft som motor i respirationsenheden indtagelse af kontamineret luft til at rense den, så brugeren nemt kan indånde den rene og renset luft.

En elektrisk åndedræts-enheden er udstyret med en full face-maske-, en mekanisk drevet motor blæser til indsugning af forurenet luft, der skal renses, filteret eller filtrene med henblik på rensning af forurenet luft og endelig et batteri eller en egnet strømkilde til sikkerhedsmaske at udføre sin pligt åndedrætsværn epoxy. Der er også en rem til at holde luftvejene gear på ét sted. Den forurenede luft ledes gennem et langt rør, der er monteret på en beholder med filteret eller filtrene, så luften kan blive renset.

Filteret eller filtrene, der fulgte med drevet luftrensende åndedrætsværn, afhænger af, hvilken type forurening har til hensigt at fjerne på en effektiv måde. Et filter, der kun er beregnet til at fjerne støv partikler og forurenende stoffer ikke effektivt fjerner de luftbårne kontamineret luft med patogene bakterier, vira og bakterier effektivt. Selv hvis den respiratoriske anordningen anvendes med meget effektivt partikelfilter luft eller HEPA-filtre - elektrisk respirationsenheden bliver meget effektive til at forhindre skadelige patogene bakterier, virus og bakterier fra luften som normalt så små som 5 mikron. Det er en af grundene til, at powered luftrensende åndedrætsværn anvendes til lab ansatte i såvel BSL 2 og BSL 3 steder, hvor andre former for respiratorisk udstyr må ikke være lige så effektiv som en elektrisk respirationsenheden pustet i et forurenet område.


0 Dishes wanted
0 Dishes tried
Food profile of things I like
Dish
poke (7)
cannoli (4)
foie gras (3)
ice cream (3)
Attributes
sweet (11)
potato (7)
seafood (4)
Ingredient
dairy (8)
meat (4)
seafood (4)
Course
desserts (14)
entrees (8)
beverages (1)
breakfast (1)
Restaurant Cuisine
Hawaiian (11)
Bakery (10)
Price
$ (33)
$$ (11)
$$$ (2)
$$$$ (5)
 
* These dish recommendations are for planning purposes only. It may be advisable to check with restaurant for latest menu before getting your hopes up.